Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weghorst valt in en scoort in krankzinnig bekerduel; Alli wordt uitgefloten

Laatste update:

Bij de thuisploeg werden Weghorst, Hutchinson, Georges-Kévin N'Koudou en de nog afwezige Romain Saïss in het zonnetje gezet voor hun WK-deelnames. Van dat viertal startte alleen Hutchinson in de basis. Tegensander Sanliurfspor verraste vriend en vijand door in de negende minuut op voorsprong te komen. Een voorzet vanaf de rechterkant van Seyit Gazanfer kwam terecht bij Kemal Rüzgar, die de bal via een volley op fraaie wijze in de verre hoek zag belanden. Daarmee was het feest voor de ploeg uit het zuidelijk gelegen Sanliurfa nog niet voorbij. Na een kwartier spelen maakte Rüzgar zijn tweede van de avond.

Aan de linkerkant van het veld ontving Baris Gök de bal, waarna hij de zwak verdedigende Valentin Rosier voorbijging en voorgaf op Rüzgar, die dit keer met zijn linkervoet de verre hoek vond: 0-2. Besiktas-trainer Senol Günes stelde direct een nieuw plan op en dat leidde tot twee pijnlijke wissels vlak voor Hutchinson en Alli. Nadat eerstgenoemde de kant had bereikt, liep ook Alli richting de bank. De Engelsman werd bij zijn aftocht getrakteerd op een hels fluitconcert van de aanwezige supporters. Günes stuurde Gedson Fernandes en Tayyip Sanuc het veld in als hun vervangers. Voor rust leidde dat nog niet tot het gewenste effect.

Weghorst werd aan het begin van de tweede helft het veld ingestuurd en ook N'Koudou werd gebracht. De entree van de Kameroener bleek een gouden zet te zijn, daar hij amper tien minuten na zijn entree de assist op de aansluitingstreffer van Tosun op zijn naam kreeg. De spits rondde met links af, nadat N'Koudou even daarvoor een fraaie voorbereidende dribbel in huis had. Twee minuten later was Tosun wederom trefzeker. Een goede loopactie van de spits werd op waarde geschat door invaller Fernandes, waarna Tosun er niet voor koos om de ongedekte Weghorst aan te spelen, maar zelf te scoren: 2-2.

Besiktas denderde vervolgens door en vlak na de gelijkmaker stond de ploeg op voorsprong. Dit keer maakte N'Koudou zelf een treffer. De middenvelder profiteerde van slecht verdedigend werk bij de bezoekers, waarna hij het leer in de verre hoek plaatste: 3-2. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-2 via Weghorst. De spits ontving de bal van Rosier en rondde vanaf een meter of twintig knap af in de verre hoek.

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
26
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
49
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties