Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger uit frustraties: 'Het is teleurstellend als je de beelden terugkijkt'

Laatste update:

Arsène Wenger was na afloop zeer gefrustreerd over de controversiële strafschop. "Het is teleurstellend als je de beelden terugkijkt, maar wat kan je eraan doen? Je kan erover praten en praten, maar dat verandert er niets aan", verzuchtte de Fransman, die voor de 811e keer op de bank zat. "Ik wil graag in herinnering brengen dat ik samen met David Dein (voormalig vice-voorzitter van de FA, red.) heel hard ervoor heb gevochten om scheidsrechters professioneel te laten worden, maar helaas is dat op niets uitgelopen."

"Of de beslissing honderd procent fout was? Ja, ik vind van wel. Dit is bijzonder moeilijk te accepteren. Het gaat niet alleen om deze beslissing, het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Het is het beste als we het er niet over hebben. We weten allemaal wat er aan de hand is en we zullen het moeten accepteren." Wenger zou de introductie van de videoscheidsrechter, die komend weekeinde in de FA Cup zal worden gebruikt, met open armen ontvangen. "Het wordt tijd. Ik weet niet waarom we de beste competitie ter wereld willen worden en zo lang willen wachten, als andere competities het al gebruiken."

Petr Cech, die in dienst van Arsenal niet één van dertien strafschoppen keerde, baalde eveneens. Hij kreeg na het eindsignaal een gele kaart van Dean. "Alleen omdat ik zei dat het geen strafschop was", vertelde de doelman van de Londenaren. "Elke keer als voorafgaand aan een seizoen de scheidsrechters ontmoeten krijgen we te horen dat geen strafschop is als een speler heel dicht bij de bal is en geen kans heeft om te regeren. Ik vroeg de scheidsrechter waarom hij van mening was veranderd."

Petr Cech keerde niet één van de 13 strafschoppen in alle competities in dienst van Arsenal. Slechts twee keepers zetten een langere reeks voor één Engelse club neer: Brad Friedel (Aston Villa) en Craig Gordon (Sunderland), beiden 15 penalty's #cech #arsenal #gunners #friedel #gordon

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Ik was niet onbeleefd. Ik stelde alleen maar een vraag. Ik vind het nog teleurstellender dat ik geen antwoord op mijn vraag kreeg. Dat is het minste wat ik kan krijgen als ik met respect naar de scheidsrechter toeloop en op een normale manier een vraag stel." Door de remise heeft Arsenal nu een achterstand van drie punten op Liverpool, de nummer vier. Stadsgenoot Tottenham Hotspur heeft één punt minder dan Arsenal én een duel minder gespeeld.

-
Denk jij dat Arsenal in de top vier eindigt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
5
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties