Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldgoal Nikolas Agrafiotis dompelt Jong Ajax in slotminuut in rouw

Laatste update:

Jong Ajax - FC Dordrecht 1-2
Bij Jong Ajax stonden een aantal spelers aan de aftrap die zondag ook nog in actie kwamen in de besloten oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. Heitinga zag vanaf de kant hoe het duel in de beginfase alle kanten op ging met kansen voor beide ploegen. Max de Waal kwam oog in oog met doelman Liam Bossin, maar laatstgenoemde bleef lang op de been en voorkwam daarmee een vroege tegentreffer in de eerste minuut. Aan de andere kant zorgde Agrafiotis voor het eerste gevaar namens Dordrecht. De spits dook gevaarlijk op bij de eerste paal, maar zag hoe Jay Gorter wonderbaarlijk redde.

Na ruim een half uur spelen was het wel raak voor Ajax. Christian Rasmussen bereikte met een fraaie boogbal de vrijstaande Giovanni. De Braziliaan controleerde met rechts en gaf de bal met links strak voor. Voor De Waal was het vervolgens een koud kunstje om alsnog op het scorebord terecht te komen. Ajax leek lange tijd met de zege aan de haal te gaan, totdat Agrafiotis in de slotfase tweemaal doel trof. Vijf minuten voor tijd zorgde hij voor de gelijkmaker, waarna in de laatste minuut de overwinning volgde. Met name de tweede, een schot van afstand in het dak van het doel, was van grote schoonheid.

Jong PSV - FC Den Bosch 0-1
Jong PSV trad tegen FC Den Bosch aan met een piepjong elftal. Emmanuel van de Blaak en Livano Comenencia kregen hun debuut gegund van Van Nistelrooy. In het eerste bedrijf vielen er over en weer kansen te noteren, waarbij de gevaarlijkste voor Hornkamp was. De spits kopte van dichtbij over na een klein kwartier spelen. Ook een geplaatst schot van Hornkamp halverwege de eerste helft leverde geen treffer op. Ondanks een indirecte rode kaart voor Thomas van PSV leken de Eindhovenaren het punt over de streep te trekken, totdat Hornkamp het vonnis alsnog voltrok voor de bezoekers. Na een scherpe voorzet van Nick Leijten rondde Hornkamp fraai af met een karatetrap: 0-1.

Meer nieuws

Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
1
Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
20
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
5
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties