Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldkampioen gaat Iniesta achterna en wil 'de Japanse cultuur ontdekken'

Laatste update:

Mata zou namelijk de Japanse cultuur willen ontdekken. Hij is niet de eerste Spanjaard die na zijn avonturen in Europa naar het Verre Oosten trekt. Andrés Iniesta tekende na zijn vertrek bij FC Barcelona een contract bij Vissel Kobe, waar hij tussen 2018 en 2023 actief was. Op 8 augustus van dit jaar verruilde Iniesta Japan voor een dienstverband bij Emirates Club, uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Juan Mata en Donny van de Beek namens Manchester United

Naast Iniesta en Mata droeg ook David Villa het shirt van Vissel Kobe. De voormalig spits tekende in 2019 een contract in Japan. Na een seizoen had Villa echter genoeg gezien en hing hij zijn voetbalschoenen definitief aan de wilgen. Ook Lukas Podolski stond tussen 2017 en 2020 drie jaar onder contract bij Vissel Kobe. Hij is nu nog steeds actief en werkt momenteel zijn duels af bij Górnik Zabrze in zijn geboorteland Polen.

Mata begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Real Madrid. Doorbreken in het eerste elftal van de Koninklijke lukte hem echter niet. Valencia nam de aanvallende middenvelder in 2007 over, alvorens hem in 2011 voor bijna dertig miljoen euro te verkopen aan Chelsea. In Londen maakte hij veel indruk, wat Manchester United ertoe deed besluiten hem in 2014 voor bijna 45 miljoen euro over te nemen. Vorig jaar vertrok Mata transfervrij naar Galatasaray. Zijn dienstverband in Turkije blijft dus maar beperkt tot een seizoen. In 2010 werd Mata met Spanje wereldkampioen. In de finale van het toernooi in Zuid-Afrika werd Nederland met 1-0 verslagen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties