Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'West Ham kijkt niet alleen naar Álvarez: bod van 47 miljoen euro aanstaande'

Laatste update:

De interesse van West Ham in Palhinha komt niet onverwachts. In juni schreven The Evening Standard en transfermarktexpert Fabrizio Romano al over de interesse van de club in de 28-jarige middenvelder. Verder dan dat kwam de interesse tot op heden niet, maar na de verkoop van Declan Rice aan Arsenal kan West Ham verder schakelen. De club verdient inclusief bonussen ruim 120 miljoen euro aan de deal en wil ruim een derde daarvan herinvesteren in Palhinha. talkSPORT meldt dat West Ham een bod van 46,7 miljoen euro voorbereidt op de 21-voudig Portugees international.

Eerder op de dag schreef Mike Verweij van De Telegraaf nog dat West Ham een bod aan het voorbereiden is op Ajacied Álvarez. De Mexicaan was eerder deze zomer nog dicht bij een transfer naar Borussia Dortmund, maar die deal ketste af. Vrijdag schreef The Athletic dat West Ham zich officieel bij Ajax had gemeld voor Álvarez. Zondag voegde De Telegraaf daaraan toe dat West Ham een bod aan het voorbereiden is dat dicht bij het minimale bedrag komt dat Ajax verlangt voor zijn Mexicaan: 40 miljoen euro. Naast Álvarez en Palhinha denkt West Ham ook aan Denis Zakaria, weet The Guardian. De Zwitser zou op huurbasis kunnen worden overgenomen van Juventus met een optie tot koop ter waarde van ongeveer achttien miljoen euro.

Gustavo Hamer
Als de transfer van Palhinha doorgaat, kan dat uitstekend nieuws betekenen voor Gustavo Hamer. De Nederlander staat in de nadrukkelijke belangstelling van Fulham, wist The Telegraph eerder te melden. De voormalig middenvelder van Feyenoord staat bij Coventry City nog tot medio 2024 onder contract, waardoor de club hem deze zomer lijkt te moeten verkopen om nog een significant bedrag aan hem te verdienen. Naast Fulham is ook Burnley nadrukkelijk geïnteresseerd, maar geen van beide ploegen heeft tot op heden een officieel bod uitgebracht. Als de transfer van Palhinha in een stroomversnelling komt, zal Fulham zich vermoedelijk officieel melden voor Hamer.

Meer nieuws

Polen kan tijdens EK-duel met Nederland niet beschikken over Lewandowski
27
'Ajax aast nog steeds op komst van zestienjarige spits van Arsenal'
3
Lachende Ancelotti krijgt live bij Rondo basisspeler Oranje getipt: 'I'll look'
31
VZ Kort: Sparta Praag vindt opvolger van Brian Priske
77
Koeman roept definitief geen vervanger op voor geblesseerde Teun Koopmeiners
94
Feyenoord geeft gehoor aan fans en gaat grote verandering doorvoeren in De Kuip
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties