Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

West Ham United slaat slag en haalt oude bekende voor 4 miljoen terug

Laatste update:

"Ik ben dolgelukkig met mijn terugkeer bij West Ham United", stelt Randolph in een eerste reactie op zijn tussentijdse transfer. "Ik heb eerder al twee geweldige jaren bij de club beleefd en heb hier nog steeds heel veel vrienden. West Ham is een heel grote club, met fantastische supporters en een geweldige selectie. Ik kijk erg uit naar de uitdaging hier en naar de samenwerking met de andere doelmannen."

"Ik wil daarnaast iedereen bij Middlesbrough bedanken voor hun steun in mijn tijd bij de club", vervolgt Randolph zijn betoog. "Ik wens ze het allerbeste voor de rest van dit seizoen." De ervaren sluitpost kon het aanbod van West Ham echter niet weigeren. "Het voelt geweldig om weer terug te zijn in de Premier League, bij deze fantastische club. Ik kan niet wachten om hier aan de slag te gaan."

De 42-voudig international van Ierland speelde eerder in zijn loopbaan onder meer voor Charlton Athletic, Motherwell en Birmingham City. In zijn eerste periode bij West Ham kwam Randolph tot 42 wedstrijden. Hij maakte onder meer de laatste wedstrijd op Upton Park, het oude stadion, in 2016 mee. Ook was de teruggekeerde keeper in datzelfde jaar aanwezig bij het eerste duel van West Ham in het London Stadium.

Goede zet van West Ham United?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
3
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
10
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties