Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

West Ham United telt dik negen miljoen euro neer voor EK-winnaar

Laatste update:

Fonte heeft zich tot de zomer van 2019 aan West Ham verbonden, met een optie voor nog een voetbaljaargang. Daarmee gaat de wens van de verdediger in vervulling. Fonte koos er onlangs voor om geen nieuw contract met Southampton te ondertekenen; de club waar hij 288 duels voor speelde en nog tot medio 2018 op de loonlijst stond.

Fonte kwam vanaf dat moment niet meer in de plannen van Claude Puel voor. De manager van Southampton zette vraagtekens bij de betrokkenheid van de Portugees, die een belangrijke bijdrage had in de opmars van the Saints in de Premier League.

DONE DEAL! West Ham United telt 9,2 miljoen euro neer voor Europees kampioen José Fonte, van Southampton! #saintsfc #hammers #premierleague #epl

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Van Southampton naar West Ham United is een sportieve verbetering

Meer nieuws

Antony toont zich bijzonder openhartig: 'Moeilijk, ik heb in stilte geleden!'
2
Mikautadze en FC Metz dichter bij degradatie na nederlaag bij Saint-Étienne
0
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
41
Samuel Eto'o gaat diep door het stof na heftige tirade tegen bondscoach
7
Schietincident en dreigbrief moeten Di María bang maken: 'We wachten op je'
4
Georges Mikautadze verlaat Ajax definitief voor FC Metz; transfersom bekend
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties