Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'

Laatste update:

Inter is al langere tijd bezig om het huidige contract van Dumfries, dat loopt tot medio 2025, open te breken en te verlengen. De onderhandelingen gaan echter niet van een leien dakje en naar verluidt beginnen beide partijen steeds meer te twijfelen over de verlenging.

Meer: Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen

Volgens berichten van Manchester Evening News zou Dumfries een stap naar Manchester United wel zien zitten. Erik ten Hag heeft in de defensie dringend nieuw personeel nodig, daar het overgrote deel van de verdedigers kampt met blessures.

Momenteel ontbreken Tyrell Malacia, Luke Shaw, Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Harry Maguire, Victor Lindelöf en Willy Kambwala allemaal wegens blessures en zal Ten Hag geforceerd zijn om Casemiro achterin op te stellen voor de wedstrijd van maandagavond tegen Crystal Palace. Voor volgend seizoen zijn er dringend versterkingen nodig voor de achterste linie.

Dumfries zou dus tot de mogelijkheden kunnen behoren. De rechtervleugelverdediger is de laatste weken allesbehalve zeker van een basisplaats bij Inter en denkt momenteel na over de beste stap voor zijn carrière.

Ook gezien de financiële moeilijkheden waarmee Inter kampt, valt een transfer van Dumfries niet uit te sluiten. Inter leed over het seizoen 2022/23 een verlies van 85 miljoen euro.

Wel worden er gezien de transfers van onder meer André Onana (50 miljoen), Marcelo Brozovic (18 miljoen) betere financiële resultaten verwacht over het seizoen 2023/24.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
11
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties