Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II gunt 'verbolgen' Denny Landzaat alsnog buitenlands avontuur

Laatste update:

Landzaat had algemeen directeur Martin van Geel op de hoogte gebracht van de interesse van Al-Taawon, maar de club zelf had nog geen contact opgenomen met de leiding van de Tricolores. Daarnaast voelde Willem II er weinig voor om Landzaat ruim een jaar voor het aflopen van zijn contract te laten gaan. De assistent-coach, die als tussenpaus fungeerde voordat Kevin Hofland werd benoemd als nieuwe hoofdtrainer, was naar verluidt verbolgen over de houding van zijn werkgever. Hij kwam gelijk met het verzoek om mee te werken aan de transfer richting Saudi-Arabië.

Volgens het Brabants Dagblad werkt Willem II mee aan het verzoek van Landzaat omdat men door de aankondiging van Al-Taawon voor een voldongen feit was komen te staan. Er ligt nu een akkoord tussen alle betrokken partijen. Als vervanger van Landzaat heeft Willem II inmiddels Robbemond aangetrokken. Hij werd vorige maand nog ontslagen bij De Graafschap vanwege de tegenvallende prestaties en was daardoor op korte termijn beschikbaar.

Robbemond was al in een eerder stadium als assistent-coach verbonden aan Willem II, met Erwin van de Looi als zijn toenmalige baas. Na het ontslag van laatstgenoemde nam Robbemond het roer tijdelijk over. De teruggekeerde coach begon in maart 2018 met een sensationele 5-0 overwinning op PSV. Hij werkte in het verleden ook onder meer bij PSV, AZ en TOP Oss. De nieuwe assistent-trainer heeft tot het einde van het seizoen getekend in Tilburg.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
12
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties