Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II haalt oude bekende en 'puntenpakker' terug naar Nederland

Laatste update:

Wellenreuther, 25, jaar zat afgelopen zondag op de tribune bij het thuisduel met Feyenoord (0-4 verlies) en werd ook dinsdag in het Koning Willem II Stadion gesignaleerd. "Het voelt fantastisch om weer hier te zijn. Ik ken de weg, de mensen en heb een heel goed gevoel bij de club en deze deal. Ik was zondag als toeschouwer aanwezig en kreeg echt een speciaal gevoel toen ik de KingSide en de andere supporters weer massaal zag springen en zingen. Dat heb ik echt gemist", zegt Wellenreuther op de clubsite.

Bij Anderlecht kwam Wellenreuther vorig seizoen tot 27 wedstrijden. Voor zijn vertrek naar België keepte hij in drie seizoenen 77 wedstrijden voor Willem II. "Vooral in zijn laatste jaar was Wellenreuther met regelmaat uitblinker en puntenpakker", benadrukt de Tilburgse club woensdagochtend. Veertien maanden na zijn vertrek is Wellenreuther terug op het oude nest. Hij hoopt oude tijden te doen herleven. "In mijn laatste jaar haalden we Europees voetbal. Europa halen is niet direct mijn verwachting van komend seizoen, maar de manier waarop we toen speelden en resultaat haalden, zou mooi zijn om na te streven.'

"We kennen Timon en zijn keeperskwaliteiten uiteraard goed. Met die kwaliteiten en zijn ervaring is hij een meerwaarde voor onze selectie. We heten Timon van harte welkom terug bij Willem II en wensen hem veel succes", benadrukt technisch directeur Joris Mathijsen.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties