Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II richt zich op Duitse markt: 'Daar loopt ongelooflijk veel talent'

Laatste update:

Mathijsen speelde zelf vijf jaar voor Hamburger SV en heeft de Duitse markt ontekt. "Met clubs als Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen en Schalke 04 is het heel interessant om het voetbal in het Ruhrgebied op de voet te volgen", legt hij uit in het Brabants Dagblad. "We zijn al een paar jaar bezig om de grotere Duitse clubs in kaart te brengen. Daar loopt ongelooflijk veel talent rond."

De technisch directeur van Willem II hield er al langer rekening mee dat Sol weggekocht zou gaan worden. Isak kwam na een wedstrijd bij de reserves van Borussia Dortmund in beeld bij Mathijsen. "Vooral bij Borussia Dortmund II scouten we heel veel", vervolgt hij. Met het contact met de zaakwaarnemers van de Zweed werd de basis gelegd voor de komst van de aanvaller. Uiteindelijk werd een akkoord bereikt over de verhuurperiode van een halfjaar. "Michael Zorc is de sportdirecteur van Borussia. Ik heb nog wel eens tegen hem gespeeld. We hebben elkaar verschillende keren ontmoet."

Hoewel Isak in eerste instantie niet stond te springen om een tijdelijk vertrek naar Tilburg, liet hij zich toch overtuigen. Even voor zijn komst slaagde Mathijsen erin om Marios Vrousai voor anderhalf jaar te huren van Olympiacos met optie tot koop. Of de Griek uiteindelijk definitief overgenomen gaat worden, laat Mathijsen niet los. "Maar als het om Vrousai gaat zijn wij de komende anderhalf jaar leading."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties