Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wolves vergroten ongekende Portugese enclave voor 32 miljoen euro

Laatste update:

Guedes gold de afgelopen jaren als een van de sterspelers van Valencia, dat door alsmaar oplopende financiële problemen opnieuw enkele grootverdieners moet laten gaan. Mede om die reden lieten los Ché ook al Jasper Cillessen voor een klein transferbedrag naar NEC verkassen. Guedes, die het liefst met zijn rechterbeen naar binnen komt van de linkerkant, produceerde in vijf seizoenen 36 goals en 30 assists in 176 optredens voor Valencia.

Valencia haalde Guedes, een jeugdproduct van Benfica, in 2017 weg bij Paris Saint-Germain, waar de linkerspits het niet redde. Wolverhampton-eigenaar Jeff Shi licht toe waarom Guedes nu naar Engeland wordt gehaald. "We volgen Gonçalo al heel lang en zijn erg blij hem te mogen verwelkomen", aldus de Chinese chairman. "We zijn altijd op zoek om ons met hoge kwaliteit te verbeteren en hebben geduld gehad om ervoor te zorgen dat we de juiste speler kregen. Gonçalo werkte met Bruno Lage (de manager van the Wolves, red.) bij Benfica en speelde eerder met veel spelers van onze ploeg, dus we zijn ervan overtuigd dat hij zich hier snel thuis zal voelen."

Voor wie the Wolves de afgelopen zes jaar gevolgd heeft, zal de belangstelling van de club voor Guedes niet als verrassing komen. Sinds de clubovername in 2016 door het Chinese Fosun International richt de Premier League-club zich voor een groot deel op Portugese spelers. Die komen meestal uit de stal van topzaakwaarnemer Jorge Mendes, die warme banden onderhoudt met de Chinese eigenaar van Wolverhampton. Ook Guedes laat zich vertegenwoordigen door Mendes.

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
25
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
48
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties