Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wondergoal in minuut 90+3 bij Rangers - Celtic lijkt beslissing in titelstrijd

Laatste update:

Al na twintig seconden blunderde James Tavernier. De rechtsback van Rangers dacht een diepe pass simpel op te ruimen, maar treuzelde en schoot in het blok van Daizen Maeda, die met het nodige geluk scoorde: 0-1.

In de 34ste minuut verdubbelde Celtic zijn voorsprong. Connor Goldson werd bestraft voor een handsbal, waarna Matt O'Riley de daaropvolgende penalty binnenschoot: 0-2.

Tien minuten na rust kreeg ook Rangers een penalty, toen ex-PSV'er Fábio Silva over het been ging bij Alistair Johnston. Tavernier maakte zijn grote fout uit de eerste helft enigszins goed door van elf meter raak te schieten: 1-2.

Twee minuten dacht Cyriel Dessers de gelijkmaker voor Rangers te maken, maar de VAR stak daar een stokje voor vanwege een overtreding van Tom Lawrence in de aanloop. De thuisfans moesten tot minuut 86 wachten voordat de gelijkmaker alsnog viel.

Celtic-middenvelder Callum McGregor gaf de bal weg en die kwam uiteindelijk terecht bij Abdallah Sima, die Ibrox in vervoering bracht met een rake knal: 2-2.

Het zou een krankzinnige slotfase worden in de Old Firm, want in de 88ste minuut nam Celtic de leiding in de wedstrijd weer over. Adam Idah wist een pass van Paulo Bernardo knap te controleren en schoot die centraal voor het doel achter doelman Jack Butland: 2-3. Daarmee was de buit voor Celtic nog niet binnen, want er kwamen liefst acht minuten blessuretijd bij.

Via een weergaloze goal in minuut 90+3 haalde Rangers het felbegeerde punt binnen. Matondo schoot de bal vanaf de zijkant van het strafschopgebied fantastisch in de verre kruising: 3-3.

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
0
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
15
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
10
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties