Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi én Spaanse media maken diepe buiging: 'Deze jongen heeft geen plafond'

Laatste update:

Gavi vormde in het duel een middenveld met Frenkie de Jong en Sergio Busquets en liet in de 33ste minuut voor het eerst van zich horen. De winnaar van de Kopa Trophy rondde koelbloedig af na een steekpass van Robert Lewandowski en tekende daarmee de 0-1 aan. Later verzorgde Gavi ook de assists bij de 0-2 en de 0-3. Xavi bekroonde zijn pupil dan ook met de titel 'man van de wedstrijd'.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"We worden allemaal geraakt wanneer je hem in actie ziet", zei de trainer op de persconferentie. "De bezieling en het karakter waarmee hij speelt slaat over op het hele team. Gavi is een aangeboren leider, en dat op achttienjarige leeftijd. Hij is spectaculair, en ik heb het al veel vaker gezegd, maar ik word er nooit zat van om hem te prijzen. Deze jongen heeft geen plafond."

De Spaanse media waren dezelfde mening toebedeeld. "Gavi ontvangt zijn doctoraat en maakt Barça een superkampioen", zo kopte Sport, die de jongeling een 10 toekende voor zijn optreden. De Mundo Deportivo was al even lovend en prees ook de 'vierkoppige accordeon' waar Gavi deel van uitmaakte. "Real zag zichzelf overklast worden, met Busquets, De Jong, Pedri en Gavi die acteerden als een accordeon: op gelijke voet en in totale harmonie."

Frenkie, geprezen in de schaduw
Hoewel de media zich vooral toespitste op zijn ploeggenoot, waren ze ook zeer te spreken over het optreden van De Jong. Sport gaf de spelmaker uit Arkel een 8, terwijl ook de Mundo Deportivo mooie woorden voor hem overhad. "Hij was overal", schreef eerstgenoemde. "Hij keek het veld recht aan in zijn gezicht en daarna was het helder wat hij moest doen. Hij stond defensief goed opgesteld en zocht de aanval wanneer hij ruimte zag," "Praktisch parallel aan Busquets staande, speelde hij mee in een eerste helft die werd gekenmerkt door voorzichtigheid. Toch creëerde hij de actie bij de 2-0. De tekening van Xavi paste hem ook goed", voegde de Mundo Deportivo toe.

Super Cup
Real Madrid
1 - 3
FC Barcelona

Meer nieuws

'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
11
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties