Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi wijst nieuwe aanvoerder en opvolger van Sergio Busquets bij Barcelona aan

Laatste update:

Met de vertrekken van Sergio Busquets en Jordi Alba naar Inter Miami, moest Xavi met zijn staf nieuwe captains aanwijzen voor het komende seizoen. De eerste keuze is dus gevallen op rechtsachter annex middenvelder Roberto. De dertigjarige Spanjaard was vorig seizoen al tweede captain achter Busquets en droeg de armband wanneer de naar Inter Miami vertrokken middenvelder niet op het veld stond. Alba was afgelopen voetbaljaargang de derde aanvoerder.

Meer: Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek | ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

Gezien het feit dat Roberto niet altijd aan de aftrap begint onder Xavi, zal Ter Stegen vaak de leider van los Azulgrana zijn volgend seizoen. Araújo werd eerder in het voorseizoen door het officiële mediakanaal van de club gevraagd of hij aanvoerder van Barcelona wilde worden. "Ik ben trots op de mogelijkheid om aanvoerder van de club te worden, maar het hangt niet van mij af. Ik moet spelers respecteren die hier al langer zijn dan ik. Ik beschouw mezelf als een natuurlijke leider, ongeacht of ik de armband draag of niet, en dat zal de rest van mijn carrière zo blijven", antwoordde de Uruguayaan toen.

Frenkie de Jong is vierde aanvoerder van de club geworden. Vorig jaar werd er door Manchester United flink getrokken aan de in Arkel geboren middenvelder en ook Arsenal en Manchester City zouden zijn situatie bij Barcelona in de gaten houden. Door deze beslissing van zijn werkgever lijkt een vertrek uit het Spotify Camp Nou echter uitgesloten deze zomer.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
3
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
11
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties