Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Yilmaz clasht met Demouge: 'Het was te schandalig voor woorden'

Laatste update:

Sinds het ontslag van trainer Sjors Ultee heeft Yilmaz de touwtjes in handen genomen in Sittard. De aanvaller zet de lijnen uit en heeft een belangrijke stem in het bepalen van de opstelling. Daarmee kon niet voorkomen worden dat de ploeg op bezoek bij Heerenveen met 2-0 achterstond bij rust. "Yilmaz was ontstemd", schrijft VI in een reportage. "Voor hij dat in woord en gebaar duidelijk maakte aan zijn medespelers, begaf hij zich naar de trainerskleedkamer. Teamgenoten hoorden hoe Yilmaz de staf uitkafferde. Er deugde niets van het spel, van de coaching. Spelers wisten niet wat ze hoorden."

Ook Demouge moest het flink ontgelden. De spitsentrainer sprak zich uit over de tirade van Yilmaz en kreeg de hoofdrolspeler niet veel later op zijn dak. "Voor het Abe Lenstra Stadion kwam het in de spelersbus volgens getuigen tot een enorme woede-uitbarsting van de 77-voudig Turks international. Demouge kreeg de wind van voren. 'Het was te schandalig voor woorden', aldus één van de Fortuna-spelers. De rit terug naar Sittard verliep in ijzige stilte." Fortuna heeft sinds vorige week een tolk in dienst om de visie van Yilmaz over te kunnen brengen op de technische staf en de rest van de selectie.

Ondertussen wordt druk gespeculeerd over de exacte reden achter het ontslag van Ultee. De oefenmeester moest vorige week het veld onverwachts ruimen en zag Yilmaz de touwtjes in handen nemen. Volgens VI heeft het ontslag van Ultee vooral te maken met het feit dat hij vasthield aan Yanick van Osch en weigerde Dogan Erdogan op te stellen. Tegen Heerenveen kreeg de middenvelder wél het vertrouwen, net als de van Hellas Verona gehuurde doelman Ivor Pandur. Laatstgenoemde maakte een sterke indruk en voorkwam erger voor de ploeg van interim-trainer Dominik Vergoossen.

Eredivisie
sc Heerenveen
2 - 1
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
2
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
4
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties