Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern

Laatste update:

Andriy Lunin verdedigt het doel van Real Madrid. De Oekraïner heeft de concurrentiestrijd gewonnen van Kepa Arrizabalaga en was in de vorige ronde tegen Manchester City de held in de strafschoppenserie.

In de achterhoede is er geen plek voor de van een knieblessure herstelde Éder Militão, die afgelopen vrijdag tegen Real Sociedad (0-1 winst) voor het eerst sinds 12 augustus weer aan de aftrap verscheen. Hij begint op de bank.

Het hart van de verdediging wordt gevormd door Antonio Rüdiger en Nacho. De backposities worden ingenomen door Lucas Vázquez (rechts) en Mendy (links). Dani Carvajal is wegens een schorsing niet inzetbaar, al heeft Ancelotti met Vázquez een uitstekende vervanger in huis.

De 32-jarige back was onlangs tegen FC Barcelona één van de absolute uitblinkers. Mendy is hersteld van een spierblessure, die hem tegen Sociedad nog aan de kant hield.

Mede door de terugkeer van Mendy schuift Aurélien Tchouaméni door naar het middenveld. Eduardo Camavinga, die tegen Manchester City twee keer de volledige wedstrijd in actie kwam, moet genoegen nemen met een plek op de bank.

Tchouaméni wordt op het middenveld bijgestaan door Toni Kroos en Federico Valverde. Voorin zijn er geen verrassingen waar te nemen. Valse spits Bellingham ziet Vinícius Júnior en Rodrygo naast zich staan. Bellingham en Rodrygo kwamen wegens ziekte niet in actie tegen Sociedad, maar zijn er weer bij voor de ontmoeting in München.

Voor Ancelotti wordt het treffen met Bayern een bijzondere. De Italiaan stond tussen 2016 en 2017 ruim een jaar aan het roer in de Allianz Arena. Ancelotti won met Bayern eenmaal de landstitel en tweemaal de Duitse Supercup.

"München is een prachtige, fantastische stad", vertelde Ancelotti op de persconferentie. "Helaas heb ik altijd moeite gehad om Duits te leren. Mijn zoon had wat dat betreft meer geluk, hij spreekt het heel goed. Het spijt me te moeten zeggen dat ik er veel van ben vergeten."

Opstelling Bayern München: Neuer; Kimmich, Kim, Dier, Mazraoui; Laimer, Goretzka; Sané, Müller, Musiala; Kane.

Opstelling Real Madrid: Lunin; Vázquez, Nacho, Rüdiger, Mendy; Tchouaméni, Kroos, Valverde; Rodrygo, Bellingham, Vinícius Júnior.

Bayern München - Real Madrid:

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties