Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui

Laatste update:

Manuel Neuer staat onder de lat bij Bayern. De clublegende kan in de Allianz Arena niet worden geholpen door Dayot Upamecano, die net als De Ligt last heeft van een blessure. Upamecano zit wel op de bank. Het centrum wordt dan ook gevormd door Min-jae Kim en Eric Dier. Joshua Kimmich staat op de rechtsbackpositie geposteerd. Aan de andere kant krijgt Mazraoui de voorkeur boven Alphonso Davies.

Konrad Laimer is op tijd fit geraakt en vormt samen met Leon Goretzka het blok op het middenveld. Spits Harry Kane wordt in zijn rug gesteund door Leroy Sané, Thomas Müller en Jamal Musiala. Achter de namen van Sané en Musiala stonden nog vraagtekens, maar het duo is fit genoeg gebleken om te starten. Kingsley Coman, Tarek Buchmann, Sacha Boey en Bouna Sarr zijn net als De Ligt niet van de partij.

"We hebben uiteraard tactiek nodig, maar ook wat geluk", blikte trainer Thomas Tuchel vooruit. "Met tactiek kun je veel bereiken. We moeten een goede balans vinden en momenten waarop we oplossingen kunnen vinden. De spelers hebben ook de vrijheid nodig om dat te bewerkstelligen. Maar uiteraard hebben we ook wat geluk nodig in de wedstrijd. Dat geluk moeten we ook een beetje afdwingen."

Voor De Ligt werd het duel met Real Madrid een race tegen de klok. De mandekker zette de afgelopen dagen alles op alles om de halve eindstrijd van het miljardenbal te halen, maar is daar niet in geslaagd.

De Ligt stapte dinsdagmiddag niet uit de bus toen de selectie van Bayern terugkeerde bij het hotel van een lichte warming-up-sessie, zo hebben Duitse media geconstateerd. Konrad Laimer, die ook uitviel in de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt, lijkt wel te kunnen spelen.

Voor De Ligt bleef het duel met Frankfurt beperkt tot 45 minuten, daar de Nederlander zich halverwege moest laten vervangen. De voormalig Ajacied ging er in de eerste helft bij zitten en vroeg om medische verzorging.

Opstelling Bayern München: Neuer; Kimmich, Kim, Dier, Mazraoui; Laimer, Goretzka; Sané, Müller, Musiala; Kane.

Opstelling Real Madrid: Lunin; Vázquez, Nacho, Rüdiger, Mendy; Tchouaméni, Kroos, Valverde; Rodrygo, Bellingham, Vinícius Júnior.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties