Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zelfs als Monaco zeventig miljoen euro biedt, zullen wij teleurgesteld zijn'

Laatste update:

Geubbels, die een Nederlandse vader heeft, wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten van Frankrijk en Europa's grootste club hebben hem in het vizier. Zijn contract loopt volgend jaar af en Lyon bracht donderdag naar buiten dat het talent de keuze heeft gemaakt om zijn volgende contract bij een andere club te tekenen. In een statement op de clubsite laat Monaco weten dat het Geubbels graag wil aantrekken.

"AS Monaco kan de interesse in Willem Geubbels bevestigen", staat te lezen op de clubsite. "Olympique Lyon zal worden benaderd met oog op een mogelijke transfer in de zomerse transferperiode. Terwijl tal van talentvolle spelers de Franse competitie verlaten, vindt AS Monaco het belangrijk om een jonge Franse jeugdinternational in de Ligue 1 te houden."

In gesprek met L'Équipe laat Aulas weten teleurgesteld te zijn in het besluit van Geubbels. De club gaat proberen zoveel mogelijk geld te verdienen naan het talent. "Als Willem denkt dat hij het beter gaat krijgen bij Monaco...", aldus een balende Aulas. Hij wijst naar de financiële stootkracht van Monaco en wil daarvan profiteren. "Monaco kocht Pellegrini voor 28 miljoen euro. Wij gaan geen cadeautjes uitdelen. Zijn contract loopt door tot 2019. Zelfs als Monaco zeventig miljoen euro biedt zullen wij teleurgesteld zijn."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties