Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zevenvoudig kampioen kiest na vertrek bij Bayern voor terugkeer naar Brazilië

Laatste update:

Schalke 04 haalde Rafinha in de zomer van 2005 naar Europa, door hem weg te kapen bij Coritiba FC. Na vijf jaar in Gelsenkirchen maakte de vleugelverdediger de overstap naar het Italiaanse Genoa, al bleef zijn verblijf aldaar beperkt tot één jaar. In de zomer van 2011 keerde Rafinha terug naar Duitsland om voor Bayern München te gaan spelen. Bij der Rekordmeister beleefde de Braziliaan een uitermate succesvolle periode.

In de acht jaar in München speelde Rafinha 266 wedstrijden, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 29 assists. Met Bayern won de verdediger de Champions League, het WK voor clubteams, de Europese supercup, zeven keer de Duitse landstitel en vier keer de DFB Pokal. Het was al bekend dat het aflopende contract van Rafinha bij Bayern niet verlengd zou worden, waardoor hij transfervrij de overstap naar een andere club kon maken.

Flamengo heeft Rafinha nu dus binnen weten te halen. De verdediger zet zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Braziliaanse topclub uit Rio de Janeiro. Rafinha zal over twee weken gepresenteerd worden bij zijn nieuwe club, die momenteel midden in het seizoen zit. Na acht wedstrijden is Flamengo de nummer vijf van de Braziliaanse Série A, met een achterstand van vijf punten op koploper Palmeiras.

Snap jij deze keuze van Rafinha?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
3
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
134
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties