Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

Laatste update:

PSV schoot donderdagavond werkelijk uit de startblokken. Na ongelukkig balverlies van Thom Haye in de zevende speelminuut nam PSV razendsnel over. Via onder meer Malik Tillman belandde de bal bij Guus Til, die direct de 0-1 aantekende. Twee minuten later scoorde de Amerikaan zelf.

Jordan Teze had vanaf rechts een volmaakte voorzet in huis bij de tweede paal, waar Tillman van dichtbij binnenknikte: 0-2. De 0-3 kwam eveneens op naam van Tillman. Hij belandde zittend op de achterlijn en manoeuvreerde de bal op opmerkelijke wijze tóch over de doellijn: 0-3.

Het was overigens niet de snelste 0-3 voorsprong ooit in een uitwedstrijd voor PSV, meldde Opta. Eén keer eerder maakten de Eindhovenaren sneller drie treffers. In 1982 gaf het scorebord tegen MVV Maastricht al na vijf speelminuten een 0-3 tussenstand aan. Na een gemiste kans van Luuk de Jong en een kopbal op de paal van André Ramalho vond PSV na een half uur spelen alsnog de 0-4. Wederom was het Til die van dichtbij de bal binnenwerkte.

Het vijfde doelpunt, dat op slag van het rustsignaal viel, was er een met een bijzonder randje. De bal belandde op de rand van de zestien voor de voeten van Veerman, die de bal vervolgens met links op karakteristieke wijze binnenschoof: 0-5. Het was de honderdste Eredivisie-treffer van het seizoen voor de Eindhovenaren. Veerman weigerde zelf te juichen, maar PSV ontving luid applaus van het Heerenveen-publiek.

De Friezen begonnen sterker aan de tweede helft en Patrik Wålemark dacht in de 49ste speelminuut een eretreffer te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Vervolgens was Bakayoko tweemaal aan zet. Eerst plaatste de buitenspeler van PSV een hard schot op de lat, maar zijn tweede poging enkele minuten later vloog wel op fenomenale wijze binnen: 0-6.

Na een meer terughoudende fase van PSV profiteerde De Jong in de zeventigste minuut wederom van een fout in de Heerenveen-defensie. Espen van Ee leverde de bal plotseling in bij Veerman, die direct doorspeelde naar De Jong. De spits maakte geen fout: 0-7. De 0-8 kwam op naam van invaller Patrick van Aanholt. Het duel eindigde overigens met een trieste, tijdelijke staking: PSV-fans gooiden vuurwerk op het veld.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties