Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane moet droom uitstellen na besluit Franse bond over bondscoachschap

Laatste update:

Deschamps is al sinds juli 2012 bondscoach van les Bleus, toen hij na een teleurstellend EK het stokje overnam van Laurent Blanc. Mocht de keuzeheer deze nieuwe termijn uitzitten, zal hij ook voor de groep staan tijdens het EK van 2024 in Duitsland én het WK van 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Daarmee zou zijn totaal uitkomen op zeven eindtoernooien als bondscoach van Frankrijk.

Zijn tot dusver succesvolste eindtoernooi als bondscoach was met afstand het WK van 2018, toen Deschamps de wereldtitel wist binnen te slepen met zijn elftal. Na het teleurstellende EK van 2021 (eigenlijk 2020, uitgesteld vanwege het coronavirus) leek hij het veld te moeten ruimen, maar de Franse bond hield het vertrouwen. In Qatar schopte Frankrijk het onder leiding van Deschamps tot de finale, waarin Argentinië na strafschoppen te sterk was.

Voor Zidane zal het besluit van de FFF (Franse voetbalbond) een teleurstelling zijn. Het had er afgelopen zomer namelijk alle schijn van dat de vijftigjarige voetballegende zat te wachten tot het bondscoachschap vrij zou komen. Zidane ging bijvoorbeeld niet in op verregaande avances van Paris Saint-Germain, dat uiteindelijk Christophe Galtier aanstelde. Zidane maakte er in gesprek met L'Équipe geen geheim van dat hij ooit bondscoach wil worden. "Ik wil het heel graag. Wanneer dat is, ligt niet aan mij. Maar ik wil de cirkel rondmaken met het Franse elftal."

Is het logisch dat Didier Deschamps aanblijft als bondscoach van Frankrijk?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties