Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgelijke boodschap voor Ten Hag: 'Heb gezegd dat ik hier niet tevreden ben'

Laatste update:

Ten Hag beschikt bij Manchester United sinds kort over een ruime selectie aan middenvelders. Casemiro en Sofyan Amrabat keerden onlangs terug van blessures en in de persoon van Kobbie Mainoo heeft de manager er een optie bij die aan het begin van het seizoen nog niet tot de eerste selectie behoorde.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

Verder kunnen ook Scott McTominay, Mason Mount en Eriksen uit de voeten als een van de twee controlerende middenvelders in het 4-2-3-1-systeem van Ten Hag. Door het overmaat aan spelers op de 6-positie komt de Deen niet veel aan spelen toe, tot zijn eigen frustratie.

"Ik heb eerder al gezegd dat ik niet tevreden ben met het gegeven dat ik niet speel, maar het is niet iets waar ik 's nachts wakker van lig", vertelt Eriksen. "Het team presteert en ik moet respect hebben voor de rol die ik heb. Ik moet me focussen op hard werken en fit zijn voor iedere wedstrijd, en dat ben ik ook."

"Ik heb met Erik gesproken over mijn ontevredenheid met de situatie en ik heb gezegd dat ik zo veel mogelijk wil spelen", vervolgt Eriksen. "Voor nu ben ik beschikbaar voor het team en dat zal ik ook altijd zijn."

"Je kan je zorgen maken over de lange termijn, want ik wil zo veel als mogelijk spelen. Je wil vanzelfsprekend niet op de bank zitten." De 126-voudig international zegt de keuze van Ten Hag om hem niet vaak op te stellen desondanks wel te kunnen begrijpen. "Aan een winnend team verander je weinig en dat heb ik te respecteren."

Eriksen staat sinds de zomer van 2022 onder contract op Old Trafford. The Red Devils namen hem destijds transfervrij over van Brentford, waar de creatieveling zijn carrière weer had opgepakt na zijn hartstilstand op het EK van 2021.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties