Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Öztürk lovend over 'weergaloze' Ajacied: 'Bij Brighton zou hij basisspeler zijn'

Laatste update:

Öztürk ziet dat een aantal aankopen van de inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat hun stempel beginnen te drukken. "Je ziet nu dat het sentiment langzaam begint te draaien. Wie heeft nou wie in de maling genomen? Waren die spelers echt allemaal zo slecht?"

Süley neemt Ramaj als voorbeeld. "Die keeper, Diant Ramaj. Niemand durft het nog echt te zeggen, behalve Kenneth Perez, die terecht laaiend enthousiast is. Want dat is gewoon een weergaloos keeperstalent."

Öztürk vindt Ramaj zo goed dat hij van mening is dat de sluitpost in de Premier League zou kunnen spelen. "Bij Brighton zou hij basisspeler zijn. Voor die twee die er nu zitten, Verbruggen en Steele. Dat vind je misschien wartaal van mij, maar die jongen is op een bepaald vlak echt uniek."

De journalist kent weinig keepers die beter zijn in meevoetballen. "Hoe kan het dat die jongen maandenlang op de bank heeft gezeten, voor iemand die minder uniek is? Ik geef niemand de schuld, maar ik constateer iets", aldus Öztürk.

Sinds Jay Gorter met een blessure kampt geniet Ramaj de rol van eerste keeper bij Ajax. In de afgelopen vijf duels van de Amsterdamse recordkampioen verdedigde de Duitser het doel. Ramaj wist eenmaal de nul te houden en moest negen keer vissen.

Komende donderdag neemt Ajax het op tegen de Engelse club die door Öztürk genoemd wordt. De journalist noemt Brighton specifiek, daar het elftal van manager Roberto De Zerbi bekendstaat om de opbouw van achteruit. Ajax en Brighton nemen het om 18:45 uur tegen elkaar op in de Johan Cruijff ArenA.

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties