Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool en Arsenal informeren naar Bundesliga-sensatie van 60 miljoen euro

Laatste update:

Pacho is een linksbenige centrale verdediger. Hij kwam afgelopen zomer voor elf miljoen euro over van Royal Antwerp FC, maar hij vertrekt dus mogelijk alweer na één seizoen uit Duitsland.

De Ecuadoraan heeft zich razendsnel ontwikkeld bij Eintracht Frankfurt en ligt nog tot medio 2028 vast bij de club. De huidige nummer zes van de Bundesliga verlangt dan ook vijftig tot zestig miljoen euro voor hem.

Volgens Plettenberg hebben zowel Arsenal als Liverpool geïnformeerd naar de mandekker. De twee Premier League-grootmachten zullen dus wel diep in de buidel moeten tasten voor Pacho.

Pacho startte dit seizoen nagenoeg alle Bundesliga-duels voor Eintracht Frankfurt. Ook in de DFB-Pokal en de Conference League staat zijn naam standaard op het wedstrijdformulier.

Ondanks het feit dat hij dit seizoen al 39 keer in actie kwam voor zijn club, heeft hij zijn eerste treffer voor die Adler nog altijd niet gemaakt. Wel was hij een keer aangever bij een treffer.

Zijn stormachtige ontwikkeling is ook de bondscoach van Ecuador niet ontgaan. Waar hij tijdens het WK van 2022 nog op de bank zat, maakte hij in maart van 2023 zijn debuut voor het nationale elftal tegen Australië: 1-2. Hij scoorde meteen.

Meer nieuws

'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
50
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
23
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
14
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties