Aan de slag bij PERFORM Group?

Assistant Producer (Freelance)

Ben je een sportkenner en heb je een goede stem? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. We zijn op zoek naar een freelance Assistant Producer om ons Omnisport-team te komen versterken. Het gaat dan met name om weekenddagen. Het kan ook voorkomen dat je doordeweeks nodig bent.

Omnisport is de sportnieuwsdesk van Perform Group. De content die Omnisport maakt wordt in Nederland grotendeels via ePlayer, onze online sportvideo-on-demand player, ter beschikking gesteld. De ePlayer staat in Nederland op circa 30 premium websites. De sportcontent van Omnisport wordt maandelijks door 3,5 miljoen Nederlanders bekeken. Je bent verantwoordelijk voor het produceren van sportvideoclips, die getoond worden op het aangesloten netwerk van uitgevers in Nederland.

De functie:
Dagelijks worden er tientallen videoclips geproduceerd door Omnisport. Aan jou de taak om deze videoclips geschikt te maken voor onze Nederlandse afnemers: je selecteert de geschikte clips op basis van het actuele nieuws en weet er een aantrekkelijk, professioneel en sportief eindproduct van te maken. Het resultaat van jouw werk is het visitekaartje van Perform Group en is onderdeel van redactioneel werk in heel Nederland

Wat zijn je taken?


Wij vragen;

PERFORM is wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van digitale sportcontent. De activiteiten zijn zeer divers. Zo zijn we verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de productie en de mediarechten van het wereldwijde vrouwentennis, verzorgen we de officiële wedstrijdstatistieken van de Eredivisie en de Premier League, maar creëren en exploiteren we ook op diverse wijzen sportnieuws. Dan doen we voor veel externe sportnieuwstitels én onze eigen nieuwstitels, zoals Goal.com en Voetbalzone.nl.

Heb je interesse? Stuur dan jouw CV, korte motivatie en demo* naar Leon van der Heijden: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

* Neem een kort sportnieuws fragment met voice-over van minimaal 30 seconden op en voeg dat als bijlage toe bij je CV en motivatie. Toegevoegde zelfgemaakte animaties/graphics zijn een pré.