Inter wendt zich na blessure Alexis Sánchez tot Chelsea
Dinsdag, 15 oktober 2019 om 21:00

AC Milan heeft Mehmet Zeki Celik geïdentificeerd als een doelwit voor de winterse transferperiode. De rechtsback van Lille OSC wordt gezien als een ideale aanvulling van de selectie. (Tuttosport)

Voormalig bondscoach van Spanje Fernando Hierro gaat wellicht opnieuw aan de slag bij een nationale ploeg. De Real Madrid-icoon staat op de shortlist om de nieuwe keuzeheer van Ecuador te worden. (Radio Marca)

Internazionale zag Alexis Sánchez onlangs wegvallen met een forse blessure en denkt aan Olivier Giroud als vervanger van de Chileen. De spits van Chelsea wil wel een jaarsalaris van acht miljoen euro en een vierjarig contract als hij de overstap maakt. (FCInterNews)

Chem Campbell vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Bundesliga. De zestienjarige middenvelder heeft zich in de kijker gespeeld bij Borussia Dortmund, dat de zestienjarige middenvelder van Wolverhampton Wanderers al een aantal keer gescout heeft. (Football Insider)

Chievo-talent Emanuel Vignato heeft zich in de kijker gespeeld bij een aantal grote clubs. De jonge aanvaller wordt nadrukkelijk gevolgd door Chelsea, Bayern München, AC Milan en Internazionale. (La Gazzetta dello Sport)

Napoli wil Dries Metens graag aan boord houden. De Belg kan binnenkort een nieuw voorstel voor een driejarig contract van zijn werkgever verwachten, waarbij hij vier miljoen euro plus bonussen op jaarbasis kan gaan verdienen. (Het Laatste Nieuws)

Meer nieuws
   
16:59
16:59
Vardy en Ndidi bezorgen Leicester City cruciale zege in jacht op promotie
0
   
16:38
16:38
Geloof het of niet: Braziliaan Endrick onthult 'relatiecontract' met clausules
6
   
16:04
16:04
Ian Maatsen laat Chelsea en Dortmund weten waar hij na de zomer wil voetballen
4
   
15:45
15:45
Bekerfinale Feyenoord - NEC: dit zijn de vermoedelijke opstellingen
8
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
LilywhiteNL
 
1
15 oktober 2019 om 21:07
Bullshit, complete bullshit. Ik geloof nooit dat Giroud een vierjarig contract à 8mln per jaar zou eisen.
 
Hombre_Guapo
 
0
15 oktober 2019 om 21:15
Denk het ook niet het zou wel een goede optie zijn voor Inter maar max een jaar of 2.
 
LilywhiteNL
 
0
15 oktober 2019 om 22:05
Precies, en ik denk dat hij zelf ook begrijpt dat een tweejarig contract tegen een riant salaris alsnog een prima zaak is. Prima speler verder en zo blijft hij in de top spelen. Vier jaar gaat 'm echter nooit worden.
 
RamonDiaz
 
0
15 oktober 2019 om 21:13
Ik zie Giroud heel graag komen maar dit soort bedragen gaat niet gebeuren. Hij is wel het type speler wat we missen als we niet in de wedstrijd zitten maar ik denk niet dat hij bij Chelsea wil vertrekken om bij Inter weer als supersub gebruikt te worden.
 
dirkiekuyt1980
 
0
16 oktober 2019 om 13:09
Sanchez hebben en dan Giroud als vervanger?? hij zal best een nuttige toevoeging zijn maar je haalt sanchez toch met een reden binnen je selectie. Indien hij dan wegvalt dan ga je toch niet een targetman halen?