Ajax, een kleuterschool
Door MisterAjax94
Vrijdag, 3 december 2010 om 23:19

Beste Martin,

Ik en mijn zoon hebben nagedacht over de kwestie verhuur. We waren aan het genieten van de zalige, met behulp van Knor gemaakte boerenkool van mijn vrouw, toen Daley plotseling naar het toilet moest. Nu zijn wij een net Nederlands gezin en mogen wij tijdens het eten niet naar het toilet. Ik loop Daley achterna en ik zie dat hij niet zijn behoefte doet, maar huilt. Mijn Daley huilt. Mijn stoere, stoere Daley huilt. Hij is een jongen uit de Ajax-school, voor hem is terugtrekken geen optie. Hij heeft sinds het overlijden van Robert Enke (vraag mij in het hopelijk nader gestuurde antwoord niet waarom) nog nooit zo gehuild.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Ik gaf hem een paar schouderklopjes. "Daley, mijn jongen. Wat is er?" Daley antwoordt niet. Hij schokt wat heen en weer. Hij pakt een rolletje Page-toiletpapier en snuit lang zijn neus, zoals alleen een Blind dat kan. Ik vraag het hem nog een keer. Daley maakt aanstalten om een antwoord te geven. "Ik vind Martin Jol niet aardig!" "Waarom? Pest hij je? Moet ik met zijn vader gaan praten?" Daley schudt zijn hoofd. "Zijn vader zal wel dood zijn. Zijn broer Cock zorgt voor hem." Ik denk na. Ik ken jou Martin, maar je broer heb ik eigenlijk nog nooit gezien. ik laat Daley even voor wat het is en pak mijn Dell Notebook.

Ik ga naar Google Afbeeldingen, en ik tik in: "Cock Jol". Toen pas kwam ik erachter dat Daley geen paranormaal begaafd kind is dat geesten ziet, maar dat hij die grijze vlek naast jou bedoelt. Dat is dus Cock Jol. Zo zie je maar, dat ook een Blind elke dag iets leert.

"Daley, wat lijkt jou het beste?"
"Ik... ik.... ik weet het niet"
"Wil je een verhuur?"
Snif
"Dat wil je wel hé?"
"Maar dan ben ik zonder jou!"
"Dat was je vorig jaar ook al"
"Je zei dat het eenmalig was!"
"Ja, maar..."
"Stel me niet teleur!"
"Maar Anderlecht is ook een hele leuke club!"
"Ga dan met me mee!"
"Daley, dat kan ik niet"
"Jij bent ook bang voor Martin!"

Ik denk na. Ja ik ben ook bang voor jou. Maar ik wil het niet toegeven tegenover Daley. Ik ben zijn beschermer. Hij verwacht dat ik iets doe. Ik zal echter nooit iets kunnen doen. Jij bent het hoofd. Jij kan me in de hoek zetten. Jij hebt zelfs zoveel macht, dat je een dikke Egyptenaar erin zit, en niemand durft te discrimineren omdat jij de baas bent.

"Pap?"
"Ja zoon?"
"Kan jij vragen of ik verhuurd mag worden?"
"Durf je het? Ben je er klaar voor?"
"Ja, pap. Ik ben er klaar voor"
"Ik ben trots op je zoon"

 
Ajax

Noot: Dit artikel is door een Clubexpert geschreven en niet door onze redactie. Clubexperts zijn lid van Voetbalzone en kenner van hun favoriete voetbalclub.
Meer Clubexperts
Meer Clubexperts
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties