De Boer nog zonder beoogde links- en rechtsbuiten tegen Noordwijk
Vrijdag, 13 juli 2012 om 15:10 • Erik van Dam

Frank de Boer kan ook in de vijfde oefenwedstrijd van Ajax, zaterdag tegen vv Noordwijk, nog geen beroep doen op Derk Boerrigter en Miralem Sulejmani, de beoogde links- en rechtsbuiten voor het nieuwe seizoen. De twee flankaanvallers kampten vorig seizoen al met blessures en zijn ook nu nog niet fit. Zonder hen won Ajax wel de eerste vier oefenduels.

Boerrigter is nog herstellende van een breukje in een rugwervel, dat hij in november opliep in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Later maakte hij wel zijn rentree, maar compleet in orde is hij nog niet geweest. Sulejmani op zijn beurt werkt nog aan het herstel van een zware knieblessure, die hij in maart opliep in de wedstrijd tegen Roda JC. De Serviër moest toen al na een half uur spelen naar de kant.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De Boer zal, zolang Boerrigter en Sulejmani nog niet fit zijn, een beroep moeten blijven doen op andere spelers. Onder meer Viktor Fischer, Davy Klaassen, Thulani Serero en Jody Lukoki kwamen al aan bod in de voorgaande oefenduels van de Amsterdammers. Ajax opent het seizoen officieel op 5 augustus, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

 
Eredivisie
 
Ajax
 
Derk Boerrigter
 
Miralem Sulejmani
 
Frank de Boer

Poll
Gaan Derk Boerrigter en Miralem Sulejmani hun laatste seizoen bij Ajax in?
Ja
Boerrigter wel, Sulejmani niet
Sulejmani wel, Boerrigter niet
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties