Update: Ramis stelt West Ham teleur en kiest voor 'Spaans' Wigan
Donderdag, 2 augustus 2012 om 20:10 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 20:12

Iván Ramis is komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid in de Premier League actief. Real Mallorca maakt via de officiële kanalen bekend overeenstemming te hebben bereikt met West Ham United over een transfersom. De 27-jarige centrale verdediger moet nog wel eerst medisch worden gekeurd.

West Ham United betaalt de hoofdprijs van zes miljoen euro voor Ramis, die de jeugdopleiding van Real Mallorca doorliep en acht seizoenen bij de eerste selectie zat. In 2005/06 speelde hij op huurbasis voor Real Valladolid. De voormalig Spaans jeugdinternational genoot ook interesse van Wigan Athletic, maar na het oefenduel met Feyenoord (0-0) gaf hij aan dat hij niet op weg was naar the Latics.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Indien Ramis de medische keuring doorstaat, is hij aanwinst nummer zes voor West Ham. Manager Sam Allardyce verwelkomde met Jussi Jääskeläinen, Stephen Henderson en Raphael Spiegel al drie keepers en haalde verder middenvelder Mohamed Diame en aanvaller Modibo Maiga.

Update 2 augustus 20:10 uur - Ramis stelt West Ham teleur en kiest voor 'Spaans' Wigan
Real Mallorca en West Ham United bereikten enkele dagen geleden overeenstemming over een transfer van Iván Ramis, maar de centrumverdediger speelt de komende drie seizoenen in het tenue van Wigan Athletic. Ramis had zelf een beter gevoel bij the Latics, die eveneens aan de financiële eisen van Mallorca konden voldoen en met Piscu, Jordi Gómez, Albert Crusat en manager Roberto Martinez al diverse Spanjaarden op de loonlijst hebben staan. West Ham trok afgelopen week al James Collins van Aston Villa aan en had mogelijk dus reeds een voorgevoel.

 
Premier League
 
West Ham United
 
Real Mallorca
 
Sam Allardyce
 
Jussi Jääskeläinen

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties