Real Madrid heeft opnieuw contractnieuws over Spaans international
Maandag, 6 augustus 2012 om 19:40 • Bart Kruyt

Vorige week verlengde Alvaro Arbeloa zijn contract bij Real Madrid tot de zomer van 2016 en een paar dagen later komt de Spaans landskampioen opnieuw met contractnieuws over een verdediger. Ook Raúl Albiol heeft bijgetekend: de mandekker ligt nu tot medio 2017 vast bij de Koninklijke. "Dit betekent dat de coaches het in mij zien zitten, dus daar ben ik erg blij mee", reageerde Albiol.

De 26-jarige verdediger heeft er drie seizoenen bij Real opzitten en maakte deel uit van de Spaanse selectie die op het afgelopen EK Europees kampioen werd. Albiol speelde in het afgelopen seizoen slechts tien competitiewedstrijden voor Real, waarvan vijf als basisspeler, en hij werd dan ook een paar keer in verband gebracht met een transfer. Zelfs Barcelona werd even genoemd als mogelijk nieuwe werkgever, maar Albiol blijft gewoon in Madrid.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Ik ben heel erg gelukkig met dit nieuwe contract", vertelde de verdediger na het zetten van zijn handtekening. "Real Madrid is de grootste club van de wereld en we hebben een erg sterke selectie, die hongerig is en prijzen wil winnen. Ik wilde graag blijven en ik hoop hier mijn loopbaan te kunnen afsluiten, al weet je in de voetballerij nooit hoe het loopt."

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Raúl Albiol
 
Álvaro Arbeloa

Poll
Raúl Albiol hoort in de basis te staan bij Real Madrid
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties