'Ik laat mijn schoenen niet staan omdat de trainer ze niet mooi vindt'
Zaterdag, 15 september 2012 om 13:10 • Bart Kruyt

Kevin Visser is niet van plan om zoek te gaan naar nieuwe voetbalschoenen. De middenvelder van ADO Den Haag heeft twee weken 'weekdienst' bij ADO Den Haag, omdat hij roze kicksen heeft aangeschaft. Trainer Maurice Steijn vindt dat niet normaal, maar heeft Visser maling aan.

Het talent uit Delft heeft de komende twee weken corvee en moet de ballen op de training verzamelen. "Die corveediensten worden wel vaker op een ludieke manier aangewezen. Maar ik had dit als trainer misschien niet gedaan", zegt Visser in het Algemeen Dagblad. "Ik blijf gewoon op deze schoenen trainen. Ik laat ze niet in de kast staan omdat de trainer mijn schoenen niet mooi vindt."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Daarmee maakt Visser zich niet populair bij Steijn, die duidelijk geen fan is van de gekleurde voetbalschoenen. "Ik vind de roze voetbalschoenen afschuwelijk en dat weet Kevin nu ook, want die heeft twee weken weekdienst", zei de ADO-coach vrijdag tegen RTV West. "Roze schoenen gaan in mijn optiek te ver en dat heb ik hem laten weten ook. Roze hoort niet op een voetbalveld thuis, eerder in het ballet."

 
Eredivisie
 
ADO Den Haag
 
Kevin Visser
 
Maurice Steijn

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties