Málaga incasseert na Europees succes derde verlies in eigen land

Carlos Vela zorgde al binnen twee minuten voor de 0-1 voor Sociedad en hij was zodoende dit seizoen al bij vijf van de acht competitiedoelpunten van de bezoekers direct betrokken. Hierna nam Málaga de controle over en was het ook dichtbij via een kopbal van Javier Saviola. De thuisploeg van Manuel Pellegrino kwam acht minuten voor tijd dan toch op gelijke hoogte. Joaquin lokte na fraaie bewegingen een hoekschop uit en uit die corner krulde Saviola de bal in de verre hoek. De gelijkmaker was dikverdiend.

Na de pauze waren enkel en alleen de bezoekers de baas in La Rosaleda. Na een uur kwam het bezoek uit San Sebastian weer op voorsprong. Uit de counter kwam de bal terecht bij Diego Ifrán, die via de benen van Oguchi Onyewu de bal bij Xabi Prieto kreeg. De middenvelder omspeelde op zijn beurt doelman Willy Caballero om vervolgens de 1-2 binnen te prikken. Verder dan een diagonale knal van Isco op de benen van Eñaut Zubikarai kwam Málaga niet meer en dus boekte Sociedad en vooral trainer Montanier een belangrijke zege.