'Het zou rampzalig zijn als hij voor minder dan twintig miljoen vertrekt'
Donderdag, 3 januari 2013 om 18:05

Real Betis is niet van plan om Beñat voor een lage prijs van de hand te doen. De middenvelder heeft het beste kalenderjaar uit zijn loopbaan achter de rug en is bij tal van binnen- en buitenlandse clubs in beeld. De Spaanse club wijst geïnteresseerde clubs op de transferclausule van twintig miljoen euro.

"De transferclausule van Beñat bedraagt twintig miljoen euro en voor minder gaat hij echt niet weg", benadrukte trainer Pepe Mel donderdag tijdens een persconferentie. "Het zou rampzalig zijn als hij voor minder dan twintig miljoen euro vertrekt. De club moet zijn standpunt verdedigen en dat weet Beñat ook. Als de club zich in een andere situatie zou bevinden, dan zou het standpunt van de club wellicht anders zijn."

"Als we in een maand als deze een gelijkwaardige vervanger willen halen, dan is twintig miljoen euro het enige juiste bedrag." Het contract van de 25-jarige Beñat loopt over anderhalf jaar af. De middenvelder maakte eind mei 2012 zijn debuut in het nationale elftal van Spanje en staat inmiddels op vier interlands.

 
LaLiga
 
Real Betis
 
Beñat Extebarria Urkiaga

Meer nieuws
Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties