'Er belde iemand van de club om me te feliciteren, ik wist niet waarom'
Woensdag, 20 maart 2013 om 13:53 • Matthijs van LaarLaatste update: 14:03

Steven Taylor kan het nog altijd moeilijk bevatten dat bondscoach Roy Hodgson hem heeft geselecteerd voor de interlands tegen San Marino en Montenegro. De verdediger van Newcastle United dacht zelfs dat hij in de maling werd genomen door zijn ploeggenoten. "Ik herkende het nummer niet, dus ik nam ook niet op", vertelt hij in de Shields Gazette.

De 27-jarige stopper had niet meer verwacht dat hij ooit nog in aanmerking zou komen voor de nationale ploeg. Naar eigen zeggen keek voormalig bondscoach Fabio Capello nooit naar hem om. Nu werd hij plots van zijn bed gelicht. "Na dat belletje kreeg ik een bericht van iemand van de club, die me feliciteerde. Ik wist niet eens waarom. Vervolgens ging m'n telefoon opnieuw en heb ik toch maar opgenomen. Ik dacht eerst dat iemand me voor de gek hield."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Uiteindelijk bleek het dus niet om een grap te gaan en mocht Taylor zich melden bij the Three Lions, die zich voorbereiden op de WK-kwalificatieduels. Volgens de ploeggenoot van Tim Krul en Vurnon Anita is dat grotendeels te danken aan manager Alan Pardew. "Zijn steun is geweldig geweest. Ik moet hem dan ook bedanken voor zijn vertrouwen", aldus Taylor.

 
Kwalificatie WK - Europa
 
Engeland
 
Newcastle United
 
Vurnon Anita
 
Tim Krul

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties