Collega Krul en Anita mist komend seizoen na weer zwaar blessureleed
Woensdag, 17 april 2013 om 18:58 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 19:12

Ryan Taylor heeft woensdag een flinke domper te verwerken gekregen. De 28-jarige rechtsback van Newcastle United leek spoedig zijn rentree te maken, na een absentie van acht maanden. Taylor stond door een zware knieblessure lang aan de kant en een identieke kwetsuur zet de verdediger wederom lang buitenspel.

Taylor raakte in augustus 2012, in de Europa League-wedstrijd tegen Atromitos, geblesseerd aan het gewricht. Afgelopen week gaf de verdediger aan dat hij hoopte om dit seizoen nog een paar duels mee te pakken. "Trainen met mijn collega's is echt a big thing for me", claimde hij. Door de nieuwe blessure staat Taylor weer minimaal een jaar aan de kant en kan door 2013/14 een streep.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Ryan heeft zo hard gewerkt sinds zijn blessure", erkent manager Alan Pardew. "Hij was een voorbeeldpatiënt en gaf alles om zo goed mogelijk terug te keren. Het nieuws over zijn nieuwe blessure is hard aangekomen." Collega Tim Krul mist de rest van het seizoen. De doelman kampt met een schouderblessure, opgelopen in het duel met Sunderland, en is maandag onder het mes gegaan.

 
Premier League
 
Newcastle United
 
Tim Krul
 
Alan Pardew
 
Vurnon Anita

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties