Muniesa: 'Dat heb ik ook gelezen, maar ik heb niets van Ajax gehoord'
Zondag, 19 mei 2013 om 13:37 • Daniel Cabot Kerkdijk

Marc Muniesa weet niet waar hij komend seizoen speelt. De verdediger heeft een aflopend contract met Barcelona en heeft tot op heden nog niets van de directie vernomen. De 21-jarige Muniesa werd vorig jaar zomer met Ajax in verband gebracht, maar een zware knieblessure zette een streep door de transfer. In februari maakte Muniesa zijn rentree in het elftal van Barcelona B.

Muniesa kwam de laatste weken volop binnen de lijnen voor het tweede elftal, maar weet niet waar hij aan toe is. "Dat is aan de mensen van de technische staf en de directie. Ik heb altijd gezegd dat ik voor Barcelona wil spelen, al van kleins af aan. En ik zal tot de laatste seconde mijn uiterste best blijven doen om hen te overtuigen." Muniesa werd eerder al door blessureleed geteisterd en zodoende kreeg zijn debuut in de hoofdmacht van bijna drie jaar geleden nauwelijks een vervolg.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Muniesa wordt de laatste weken wederom met Ajax in verband gebracht. "Dat heb ik ook gelezen, maar ik heb niets van Ajax gehoord. Dat is iets van de media. Ik blijf er rustig onder. Ik weet dat ik veel minuten kan maken als ik fit ben. Waar dan ook. Een nieuw contract tekenen en verhuurd worden? Het zou mooi zijn als ik niet definitief hoef te vertrekken. Ik wil graag aan Barcelona verbonden blijven."

 
LaLiga
 
Barcelona
 
Ajax
 
Marc Muniesa Martínez

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties