Atlético Madrid versterkt selectie: 'Hij zorgt voor meer concurrentie'
Dinsdag, 13 augustus 2013 om 22:55 • Bart Kruyt

Atlético Madrid huurde Thibaut Courtois in de afgelopen twee jaar al van Chelsea en kan ook in het nieuwe seizoen beschikken over de Belgische doelman. Dinsdagavond hebben de hoofdstedelingen een concurrent voor Courtois vastgelegd: Atlético maakt op de website van de club melding van de komst van Daniel Aranzubia, die voor een seizoen heeft getekend.

De 33-jarige voormalig Spaans jeugdinternational komt transfervrij over van Deportivo la Coruña, dat in het afgelopen seizoen degradeerde uit de Primera División. "Ik weet dat Atlético al een erg goede keeper heeft, maar ik ben hier gekomen om hard te werken, de concurrentie aan te gaan en het team te helpen", zegt Aranzubia, die zonder problemen door de medische keuring kwam.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De keeper heeft veel ervaring in het Spaanse voetbal en speelde eerder jarenlang voor Athletic Bilbao. "We komen volgend seizoen in drie zware competities uit en hebben daarvoor een brede selectie nodig", vertelt José Luis Pérez Caminero, technisch directeur van Atlético. "Daniel zorgt voor meer concurrentie en is een betrouwbare keeper met veel wedstrijden achter zijn naam."

 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Daniel Aranzubia Aguado
 
Thibaut Courtois

Poll
Thibaut Courtois is de beste keeper van de Spaanse competitie
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties