Lambert haalt oude bekende naar Villa: 'Dit is een geweldige kans'
Dinsdag, 14 januari 2014 om 19:15

Aston Villa huurt Grant Holt de rest van het seizoen van Wigan Athletic. Dat maakt de club uit Birmingham dinsdag bekend. De 32-jarige aanvaller heeft reeds een medische keuring ondergaan en wordt zodoende herenigd met Paul Lambert, die eerder bij Norwich City werkzaam was.

Holt beleefde bij Norwich City de beste periode uit zijn loopbaan. In 168 officiële duels was hij goed voor 78 doelpunten. Een half jaar geleden opteerde hij voor een overgang naar Wigan Athletic, dat een bedrag van 2,5 miljoen euro naar the Canaries overmaakte. Dat was geen onverdeeld succes: in negentien wedstrijden kwam hij niet verder dan twee doelpunten.

"Dit is een geweldige kans voor mij", vertelt Holt op de clubsite van Aston Villa. "Deze kans kon ik niet laten liggen. Het is fantastisch om weer in de Premier League te kunnen voetballen, zeker bij zo’n grote club als Aston Villa." De werkgever van Ron Vlaar, Leandro Bacuna en Karim El Ahmadi staat op dit moment elfde en speelt komend weekeinde uit tegen Liverpool.

 
Premier League
 
Aston Villa
 
Ron Vlaar
 
Karim El Ahmadi
 
Leandro Bacuna

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties