Update: 'Napoli niet de enige club die geïnformeerd heeft naar Janmaat'
Donderdag, 24 april 2014 om 07:35 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 07:25

Daryl Janmaat wordt niet voor de eerste keer met een transfer naar de Serie A in verband gebracht. Transfermarkt-expert Gianluca Di Marzio claimt dat Napoli over enkele maanden in actie zal komen als Christian Maggio uit het Stadio San Paolo vertrekt. De verdediger van Feyenoord wordt ook al geruime tijd aan een transfer naar Internazionale gelinkt.

Maggio, 32 jaar, bezet sinds medio 2008 de rechterflank van Napoli, maar zou niet onwelwillend staan tegenover een nieuwe uitdaging. Het contract van de Italiaans international loopt nog een seizoen door. De gesprekken tussen Feyenoord en Janmaat over een nieuw contract liggen voorlopig stil. De rechtsback wil zich op zijn prestaties op het veld focussen en de zomermaanden na het WK in Brazilië afwachten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Mocht Janmaat in de zomer geen geschikte club vinden, dan gaan beide partijen wederom om de tafel om een akkoord te zoeken. Het contract van de Oranje-international in De Kuip loopt nog een seizoen door. Napoli, de werkgever van Dries Mertens, staat momenteel derde in de Serie A en is bijna zeker van deelname aan de play off-ronde van de Champions League.

Update 24 april 07.35 uur - 'Napoli niet de enige club die geïnformeerd heeft naar Janmaat'
Napoli lijkt inderdaad in de race te zijn om Daryl Janmaat na dit seizoen over te nemen van Feyenoord. Karel Jansen, de zaakwaarnemer van de rechtsback, zou bevestigd hebben dat de Italianen zich hebben gemeld. "Maar Napoli is niet de enige club die geïnformeerd heeft. Er zijn meer clubs met interesse, maar we hebben nog geen aanbieding ontvangen", wordt Jansen geciteerd door Radio CRC.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Napoli
 
Daryl Janmaat
 
Dries Mertens

Poll
Napoli is een mooie club voor Daryl Janmaat
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties