Oud-Ajacied in dubio over boezemvriend Suárez: 'Het is heel moeilijk'
Vrijdag, 27 juni 2014 om 09:46

Luis Suárez heeft zich in de nesten gewerkt, nadat hij dinsdag Giorgio Chiellini beet in de groepswedstrijd Italië-Uruguay op het WK 2014. De 27-jarige spits werd in staat van beschuldiging gesteld door de FIFA en kreeg een schorsing van negen interlands aan zijn broek. Daarnaast mag hij vier maanden niet deelnemen aan enige voetbalactiviteit, dus trainen en spelen bij Liverpool zit er straks ook niet in.

Bruno Silva vindt de situatie van zijn boezemvriend moeilijk te verteren. In De Telegraaf legt hij uit dat hij momenteel heen en weer wordt geslingerd. "Het is heel moeilijk. Aan de ene kant wil ik mijn vriend blijven geloven dat hij het niet heeft gedaan, maar aan de andere kant...", zegt de voormalig verdediger vertwijfeld in de ochtendkrant. De 34-jarige Uruguayaan zegt dat Suárez ontzettend belangrijk is voor het land.

Suárez is in zijn ogen momenteel zelfs ’s werelds beste aanvaller. Vanwege zijn eerdere uitspattingen richting Otman Bakkal en Branislav Ivanovic lijkt iedereen te geloven dat El Pistolero ook nu weer heeft toegeslagen. Toch is dat gevaarlijk, zegt Silva. "In Uruguay is men ervan overtuigd dat er sprake is van photoshop. Chiellini zegt dat hij in zijn schouder is gebeten. Maar op één foto, die hier in alle kranten staat, is duidelijk te zien dat Luis’ gezicht veel lager is."

 
Wereldkampioenschappen
 
Uruguay
 
Bruno Silva
 
Luis Suárez
 
Giorgio Chiellini

>
World Cup
Italië
0
1
Uruguay
Dinsdag, 24 juni 2014 om 18:00
Poll
Luis Suárez is...
Schuldig
Onschuldig
Meer nieuws
   
19:41
19:41
Noussair Mazraoui traint met kickbokser; Megan Rapinoe duikt op bij Arsenal
0
   
19:27
19:27
Van Bommel hakt knoop door en verrast met nieuwe aanvoerder PSV
56
   
19:15
19:15
Verschillende Eredivisie-clubs begonnen aan oefenwedstrijden
4
   
19:07
19:07
Joelinton Cassio Apolinário de Lira verkast voor minstens 45 miljoen naar PL
10
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Champions League: PSV - FC Basel
60
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties