Update: PSV en Vitesse kunnen Kroatisch talent van Chelsea vergeten
Zondag, 20 juli 2014 om 20:45

PSV heeft zich wederom gemengd in de strijd om de handtekening van Mario Pasalic. Het Kroatische toptalent stond eerder al op de verlanglijst in Eindhoven, maar koos uiteindelijk voor Chelsea. De Londenaren willen de negentienjarige middenvelder eerst verhuren en hebben met PSV al een eerste serieuze gegadigde te pakken.

Er liggen echter meer kapers op de kust: COPE schrijft dat ook het Spaanse Elche geïnteresseerd is, terwijl al na de transfer van Pasalic van Hajduk Splits naar Chelsea werd gerept van een verhuur aan Vitesse. Het is vooralsnog niet duidelijk waar de voorkeur van de speler zelf ligt, al heeft Chelsea doorgaans een dikke vinger in de pap bij dergelijke deals. The Blues beschouwen de Eredivisie als een uitstekende leerschool.

Pasalic behoorde tot de voorselectie van Kroatië voor het WK in Brazilië, maar hij overleefde de laatste schifting niet. De interlandteller staat dan ook nog op nul, al lijkt het een kwestie van tijd alvorens bondscoach Niko Kovac de tiener een eerste echte kans biedt. Chelsea betaalde onlangs een kleine drie miljoen euro voor zijn diensten.

Update 20 juli 20.45 uur - PSV en Vitesse kunnen Kroatisch talent van Chelsea vergeten
PSV en Vitesse hoopten Mario Pasalic naar verluidt te huren van Chelsea, maar de middenvelder gaat naar Elche. De vereniging uit Elx meldt zondagavond dat de negentienjarige middenvelder zich al bij de club heeft gemeld en dat hij op het punt staat zich aan los Franjiverdes te verbinden. De in Duitsland geboren Kroaat speelde eerder voor Hajduk Split.

 
PSV
 
Chelsea
 
Vitesse
 
Mario Pašalic

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties