'Bojan gaat het hier naar zijn zin hebben, ga hem overal bij helpen'
Woensdag, 23 juli 2014 om 16:03 • Erik van DamLaatste update: 16:36

Bojan rondde dinsdag zijn transfer naar Stoke City af. De 23-jarige aanvaller was vorig seizoen op huurbasis actief voor Ajax, maar maakte daar niet zoveel indruk. Met een vierjarig contract in Engeland op zak probeert hij zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Marc Muniesa weet zeker dat Bojan het goed zal doen.

Muniesa stapte een jaar geleden over van Barcelona naar Stoke City en is inmiddels helemaal gewend bij the Potters. De 22-jarige verdediger wist niet meteen een vaste plaats te veroveren, maar speelde al met al wel dertien wedstrijden in de Premier League. "Ik heb met Bojan gepraat en gezegd dat het hier goed toeven is. De teamgenoten, de training: alles is dik in orde", zegt Muniesa in the Sentinel.

"Spelen in de Premier League zal Bojan helpen om te groeien als speler. Daarnaast is het een mooie ervaring, hij zal ervan genieten en het hier naar zijn zin hebben. Ik zal hem overal bij helpen", belooft Muniesa. "Bojan is een goede spits, maar speelt vaak als schaduwspits. Hij kan ook op rechts uit de voeten, maar hij doet het denk ik het best als tweede spits."


 
Premier League
 
Stoke City
 
Bojan Krkic
 
Marc Muniesa Martínez

Poll
Gaat Bojan het goed doen in Engeland?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties