WK-uitblinker Ochoa gaat voor drie jaar in Primera División aan de slag
Vrijdag, 1 augustus 2014 om 00:25 • Daniel Cabot Kerkdijk

Málaga heeft een opvolger voor de naar Manchester City vertrokken Willy Caballero gevonden. De Zuid-Spaanse club laat in een persverklaring weten dat Guillermo Ochoa vrijdag een contract voor drie seizoenen zal ondertekenen en vanaf 17.00 uur in het stadion La Rosaleda gepresenteerd zal worden.

Ochoa, 29 jaar, was een van de uitblinkers op het WK in Brazilië. In de groepsfase kreeg de doelman van Mexico slechts een doelpunt tegen en blonk hij met name tegen gastland Brazilië uit. In de achtste finale stuitte het Nederlands elftal voortdurend op de doelman, maar in de slotminuten moesten los Tri alsnog het onderspit delven. Zijn uitmuntende optredens en zijn transfervrije status zorgden ervoor dat Ochoa de afgelopen weken een alom begeerde voetballer was.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Ochoa had een aflopend contract met het Franse AJ Ajaccio, waar hij drie seizoenen onder de lat stond. De doelman arriveerde donderdag in Málaga om de laatste details af te ronden en zal vrijdag het laatste gedeelte van de medische keuring ondergaan. Ochoa zal bij los Boquerones concurrentie hebben van onder meer de ervaren Carlos Kameni uit Kameroen.

 
LaLiga
 
Málaga
 
Guillermo Ochoa
 
Idriss Carlos Kameni
 
Wilfredo Daniel Caballero

Poll
Een mooie club voor Guillermo Ochoa
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties