Guidetti gewaarschuwd: 'Hij heeft geen idee wat hem te wachten staat'
Maandag, 3 november 2014 om 12:25

John Guidetti is uitstekend op dreef bij Celtic en de Zweedse aanvaller is vol vertrouwen; hij liet weten ervan uit te gaan dat zijn ploeg in Schotland de League Cup gaat winnen. Dan zullen the Bhoys in de halve finale van het bekertoernooi echter wel eerst moeten afrekenen met aartsrivaal Rangers FC.

De gevallen topclub werd in 2012 teruggezet naar het vierde niveau, maar is na twee promoties op rij alweer terug in de Schotse Championship. Nu Rangers in de League Cup is gekoppeld aan Celtic staat de eerste Old Firm sinds april 2012 op het programma en kunnen Guidetti en zijn ploeggenoten hun borst natmaken, waarschuwt Rangers-aanvaller Kris Boyd. De Schots international is voornemens om Celtic de weg naar de finale te versperren.

"Wat Guidetti zegt is leuk, maar het zijn woorden van iemand die nog nooit een Old Firm heeft gespeeld", doelt Boyd in de Britse media op de immer beladen stadsderby van Glasgow. "Hij heeft geen idee wat hem te wachten staat. Ik vind dat het nergens op slaat om te zeggen dat je de andere halvefinalisten wel even zult kloppen. Wedstrijden als deze staan altijd op zich", weet Boyd.

 
Premier League
 
Glasgow Rangers
 
Celtic
 
John Guidetti
 
Kris Boyd

Poll
Denk je dat Celtic gaat winnen van Rangers FC?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties