Kritiek op opvolger Seedorf: 'Als speler heb je ritme nodig'
Donderdag, 27 november 2014 om 13:05 • Matthijs van Laar

Cristian Zapata is niet helemaal te spreken over de koers die Filippo Inzaghi vaart. De nieuwe coach van AC Milan wisselt veel door en de Colombiaanse verdediger is daar een van de voornaamste slachtoffers van. Hij mocht tot nog toe zes keer opdraven in de basis en kwam twee keer als invaller binnen de lijnen.

"Om je beste vorm te bereiken, heb je continuïteit nodig. Dat is op dit moment niet aan de orde. Het is echt lastig zo. Je speelt de ene wedstrijd, en de week daarop zit je weer op de bank", zegt de international in La Gazzetta dello Sport. "Ik heb vertrouwen nodig, al begrijp ik dat het voor de coach niet eenvoudig is. Maar als speler heb je ritme nodig."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Ondanks zijn rotatiebeleid, heeft Zapata er vertrouwen in dat Inzaghi de juiste man op de juiste plek is. "Hij doet het goed. Iedereen heeft dingen die hij kan verbeteren, maar hij is de man die ons terug kan brengen naar de top. We moeten nu starten met het boeken van overwinningen. Dat is de enige manier om in de Champions League te komen."

 
Serie A
 
AC Milan
 
Filippo Inzaghi
 
Cristian Eduardo Zapata Valencia

Poll
Gaat AC Milan dit jaar de Champions League halen, denk jij?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties