WK-uitblinker speelde nog geen minuut bij nieuwe club: 'Vreemde situatie'
Dinsdag, 23 december 2014 om 23:30 • Bart Kruyt

Guillermo Ochoa deed het uitstekend op het WK en kon vervolgens mede door zijn transfervrije status alle kanten op. De Mexicaanse doelman koos voor een contract bij Málaga, maar heeft in Spanje nog geen enkele officiële wedstrijd gespeeld. Ochoa heeft de concurrentiestrijd van Idriss Kameni verloren en het valt niet uit te sluiten dat de keeper in januari alweer zijn koffers pakt.

Liverpool werd al met de 29-jarige Ochoa in verband gebracht en er schijnen nog meer clubs met belangstelling te zijn. "Het is een vreemde situatie, maar ik heb een meeting gehad met de technische leiding van Málaga en dat was erg positief", zegt Jorge Berlanga, de zaakwaarnemer van Ochoa. "We blijven contact houden met de club en als er in januari een interessante aanbieding komt, dan zullen we die bestuderen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"We zijn op zoek naar een oplossing die voor alle partijen de beste is", vervolgt Berlanga. "We wachten op een aanbieding die Guillermo enthousiast maakt. Er is al wat contact met andere clubs geweest, maar vooralsnog is er niets interessant genoeg om al over een vertrek na te denken." Ochoa speelde in de afgelopen drie seizoenen voor Ajaccio.

 
LaLiga
 
Málaga
 
Guillermo Ochoa
 
Idriss Carlos Kameni

Poll
Liverpool moet Guillermo Ochoa halen
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties