'Mislukte 'future star of Liverpool' heeft voorcontract met AC Milan'
Dinsdag, 6 januari 2015 om 08:40 • Daniel Cabot Kerkdijk

Suso gaat vanaf 1 juli aan de slag bij AC Milan, zo schrijven diverse media uit Engeland, Italië en Spanje dinsdag. De 21-jarige aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract met Liverpool en zou inmiddels een voorcontract met AC Milan hebben afgesloten.

Suso, die eigenlijk Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre heet, werd gezien als een toekomstige ster van Liverpool. De behendige Spanjaard maakte in de zomer van 2010 de overstap van Cádiz naar Liverpool, dat de crème de la crème van het Spaanse voetbal te slim af was. Suso maakte in 2012/13 zijn officiële debuut voor the Reds en werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Almeria. Door blessureleed speelde hij dit seizoen slechts 23 minuten voor Liverpool en lijkt hij zijn avontuur in mineur af te sluiten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

AC Milan is achter de schermen naar verluidt tot een vergelijk met Suso over een contract tot 30 juni 2019 gekomen. Het is de bedoeling dat de de Spanjaard vanaf komende zomer in Milaan aan de slag gaat, zeker nu Filippo Inzaghi over Alessio Cerci kan beschikken. De Serie A-club ziet de noodzaak er niet van in om Suso nu al aan te trekken en een transfersom te betalen.

 
Premier League
 
Liverpool
 
AC Milan
 
Filippo Inzaghi
 
Alessio Cerci

Poll
Een goede versterking voor AC Milan
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties