Bij NAC vertrokken aanvaller tekent contract bij middenmoter Serie A
Zaterdag, 31 januari 2015 om 10:41 • Bart Kruyt

Zoals reeds verwacht werd, zet Stipe Perica zijn loopbaan voort bij Udinese. De huidige nummer negen van de Serie A maakt zaterdagochtend via de officiële kanalen melding van de komst van de aanvaller, die voor anderhalf jaar (tot de zomer van 2016) zal worden gehuurd van Chelsea. In de afgelopen anderhalf jaar speelde Perica nog op huurbasis voor NAC Breda.

De negentienjarige aanvaller kwam tot 35 competitiewedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 9 keer wist te scoren. Dit seizoen begon hij vaker in de basis dan vorig seizoen (negen om vijf), maar na de komst van Robert Maaskant en Guyon Fernandez dreigde hij buiten de boot te vallen. Perica gaf daarom aan dat hij wilde vertrekken uit het Rat Verlegh Stadion en kreeg zijn zin.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Vorige week vrijdag bevestigde NAC al dat Perica was vertrokken en toen al was er sprake van een overgang naar Udinese. Deze stap is zaterdagochtend pas afgerond. Perica poseert op de website van zijn nieuwe club met een shirt met rugnummer 9; het is onduidelijk of hij zondag in de topper tegen landskampioen Juventus al mee zou kunnen doen.

 
Eredivisie
 
Serie A
 
Udinese
 
NAC Breda
 
Chelsea

Poll
Denk je dat Stipe Perica een aanwinst kan zijn voor Udinese?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties