'Dat was de grootse teleurstelling uit mijn carrière, het deed erg veel pijn'
Vrijdag, 13 februari 2015 om 11:45 • Gijs Freriks

Samir Nasri werd niet opgenomen in de voorselectie voor het WK in Brazilië en zelfs na het wegvallen van Franck Ribéry en Clément Grenier had bondscoach Didier Deschamps geen plaats voor de middenvelder van Manchester City. Die klap kwam hard aan bij de 27-jarige Nasri.

"Dat was de grootste teleurstelling uit mijn carrière. Deschamps beroofde mij van een kans, terwijl ik die wel verdiende. Dat deed mij ongelooflijk veel pijn en dat zal ik nooit meer vergeten", aldus Nasri in gesprek met L'Equipe. Nasri zou zich op het EK van 2012 in Polen en Oekraïne hebben 'misdragen' en zou een 'destructieve factor' binnen de ploeg zijn geweest. Zelfs ploeggenoten wilden niet dat Nasri geselecteerd zou worden voor het WK, viel vorig jaar in het boek L'Explication te lezen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Mensen zeggen dat ik alleen maar voor problemen zorg, maar zo'n behandeling verdien ik echt niet. De spelers die op het WK van 2010 staakten, zijn vergeven, maar ik nooit. Als ik Deschamps tegenkom, dan zou ik tegen hem zeggen dat hij zich als een man moet gedragen. Dat hij zijn keuzes moet uitleggen en moet vertellen wat hij van mij denkt. Hij had het in ieder geval als een man kunnen uitleggen", aldus Nasri, die tot dusver 41 interlands speelde.

 
Frankrijk
 
Manchester City
 
Samir Nasri
 
Franck Ribéry
 
Clément Grenier

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties